DEL

Jens-Frederik Nielsen blev mandag den 8. juni valgt som ny formand for Demokraterne uden modkandidat. Han får hjælp til arbejdet af en stærk hovedbestyrelse.

Demokraterne har været uden landsmødevalgt formand siden Niels Thomsen blev sygemeldt og forlod politik. Det er slut nu. På landsmødet den 8. juni, der på grund af Corona foregik online, blev Jens-Frederik Nielsen valgt uden modkandidat.

Jens-Frederik er netop udnævnt til Naalakkersuisoq for Erhverv og Råstoffer, og har før det arbejdet flere år i Demokraternes partiorganisation. Han siger om valget:

”Jeg har altid haft store politiske ambitioner. Jeg går meget op i, hvordan samfundet ser ud og hvordan vi kan ændre det til noget bedre. Men jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke havde forventet at blive formand i så ung en alder. Det er dog ikke noget, der skræmmer mig. Jeg har masser af idéer og kræfter, og jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet,” siger han og fortsætter:

”Grønland står midt i en af de værste økonomiske kriser i nyere tid, og jeg ser det som min og Demokraternes pligt at tage så meget ansvar som muligt for, at landet kan komme så blidt gennem krisen som muligt. Det kræver mod, vilje og samarbejde med gode kræfter. Derfor er jeg også glad for, at Landsmødet har sammensat en initiativrig og stærk hovedbestyrelse. Sammen vil vi tage ansvar i en svær tid.”

Demokraternes hovedbestyrelse ser efter landsmødet således ud:

Formand: Jens-Frederik Nielsen
Politisk næstformand: Steen Lynge
Organisatorisk næstformand: Nivi Olsen
Kasserer: Malene Vahl Rasmussen
Bestyrelsesmedlem: Anna Wangenheim
Bestyrelsesmedlem: Lena Ravn Davidsen
Bestyrelsesmedlem: Nadia Olsen
1. suppleant: Simigaq Heilmann
2. suppleant: Justus Hansen
3. suppleant: Andrie Sørensen

Mvh.
Demokraatit / Demokraterne

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt