Betingelser.

Betingelser og retningslinjer for brugen af Demokraatit.gl

Inden du begynder at bruge Demokraatit.gl skal du først acceptere nedenstående vilkår. Hvis du ikke kan acceptere vilkårene, skal du ikke fortsætte med at oprette en profil på Demokraatit.gl.

Alt indhold der er tilgængeligt på Demokraatit.gl er udelukkende til informationsbrug.

Dit medlemskab er personligt

Når du opretter en profil på Demokraatit.gl siger du samtidig ja til at modtage nyhedsbreve fra Demokraatit.gl med relevante nyheder og oplysninger fra Partiet.

Handelsbetingelser for betaling af medlemskab på www.demokraatit.gl

www.demokraatit.gl kan du købe et medlemskab af det politiske parti Demokraterne. Medlemskabet koster 100 DKK pr. år.

Fortryder du dit medlemskab inden 14 dage fra betalingen, refunderer vi omgående de 100 DKK

Du kan betale med følgende betalingskort:

Personoplysninger:

Administrator:

  • Demokraternes partisekretariat
  • Box 132
  • 3900 Nuuk
  • Telefon: +299 34 62 81
  • E-mail: [email protected]
  • GER-nummer: 25754743

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved tilmelding til nyhedsbrev, indmeldelse eller køb fra webshop. Her indsamles oplysninger om navn, by, og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Kontakt vedr. personoplysninger

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Demokraatit, skal du rette henvendelse på [email protected] eller telefon 34 62 81.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Når du siger ja til at oprette en profil på www. Demokraatit.gl accepterer du også at der indimellem kan blive udsendt en mail – som vedrører Demokraatit.gl – til den e-mailadresse der er registreret til din profil.

Har du en adfærd vi anser for upassende på Demokraatit.gl f.eks. overfor andre brugere og/eller reagerer du ikke på de advarsler vi evt. uddeler, forbeholder vi os ret til at slette din profil og dermed udelukke dig som medlem.

Hvis du ikke kan anerkende ovenstående betingelser for at anvende www. Demokraatit.gl beder vi dig forlade web-stedet øjeblikkeligt.

Demokraatit.gl forbeholder sig ret til at ændre vilkårene på siden til et hvert tidspunkt. Vilkårene er gældende for dig som bruger på Demokraatit.gl, og du bedes derfor holde dig ajour med dem ved at besøge denne side jævnligt og læse de nyeste retningslinjer og betingelser for at bruge Demokraatit.gl.

Med venlig hilsen

Demokraatit

Kontakt os på e-mail: [email protected] hvis der er noget, du er i tvivl om.

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt