DEL

Demokraatits formand Niels Thomsen har af helbredsmæssige årsager besluttet at holde orlov fra Inatsisartut. Han holder indtil videre orlov frem til den 30. juni 2019. I orlovsperioden ønsker han ikke at modtage vederlag fra Inatsisartut.

Forårssamlingen 2019 bliver uden deltagelse af Demokraatits formand Niels Thomsen, der af helbredsmæssige årsager har valgt at holde orlov.

Niels Thomsen udtaler:

”Jeg er bestemt ikke glad for den her situation. Jeg brænder for at gøre en forskel og for at arbejde for mit land. Jeg er typen, der fyldes med stolthed hver eneste gang jeg betræder talerstolen i Inatsisartut, og det er derfor med et tungt hjerte, at jeg har måttet træffe denne svære beslutning om i en periode at tage orlov fra Inatsisartut. Jeg er blevet rådet til for nuværende at tage den med ro for at passe på mig selv – det er i sig selv svært for mig, da jeg elsker mit arbejde, men jeg er nået frem til den erkendelse, at jeg er nødt til at lytte til rådet. Det skylder jeg Pilu og mine børn. De har fortjent en mand og en far, der er ved godt helbred i mange år fremover. Jeg håber, at offentligheden og pressen vil respektere min beslutning, som ikke vil blive yderligere uddybet.”

”Rent praktisk har jeg meddelt Inatsisartut, at jeg ikke ønsker at modtage nogen form for vederlag, mens jeg er fraværende. Det er min beslutning at holde orlov, og det skal skatteborgerne ikke betale for.”

I Niels Thomsens fravær vil politisk næstformand Randi Vestergaard Evaldsen og organisatorisk næstformand Nivi Olsen i samarbejde varetage den daglige ledelse af partiet.

Mvh.
Demokraatit

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt