DEL

Mødet afholdes online. Alle hovedbestyrelsesmedlemmer samt en delegeret på vegne af hver regionsafdeling herunder Demokraterne Ungdom samt partiets sekretariat vil få indkaldelse til onlinemøde. Det opfordres til, at man samles lokalt hos den delegerede i henhold til myndighedernes anbefalinger.

Dato: 8. juni 2020 klokken 19

Sted: Online

 

Dagsorden:

 

 1. Valg af dirigent
 2. Valg af referent
 3. Godkendelse af dagsorden
 4. Formandens beretning
 5. Godkendelse af partiprogrammet.
 6. Godkendelse af regnskab for de to forudgående år
 7. Godkendelse af budget for de to kommende år
 8. Fastsættelse af medlemskontingent
 9. Indkomne forslag
  10. Valg af Hovedbestyrelsesformand
 10. Valg af Politisk Næstformand
 11. Valg af Organisatorisk Næstformand
 12. Valg af Kasserer
 13. Valg af 3 hovedbestyrelsesmedlemmer og op til 7 suppleanter
 14. Valg af revisor
 15. Eventuelt.Forslag til Landsmødet kan stilles af regionsafdelingerne og af et eller flere betalende medlemmer, og skal være Hovedbestyrelsen i hænde senest 14 dage før Landsmødets afholdelse.

 

Stemmeberettigede fremgår af partiets vedtægter:

En afdeling har ret til at udpege 1 delegeret med stemmeret til Landsmødet for hver mindst 5 betalende fuldgyldige medlemmer af afdelingen. Antallet af stemmer opgøres pr. påbegyndte fem medlemmer – det vil sige 5 medlemmer giver en stemme, 6-10 medlemmer giver to stemmer, 11-15 medlemmer giver 3 stemmer og så fremdeles. Antallet af betalende fuldgyldige medlemmer i en afdeling opgøres i henhold til den dato, hvor indkaldelse til Landsmødet er dateret. Herudover har alle medlemmer af Hovedbestyrelsen hver 1 stemme.

 

Vel mødt

 

På vegne af Hovedbestyrelsen
Nivi Olsen
Fungerende Formand

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt