DEL

Sara Olsvig trak sig i starten af denne uge tilbage som formand for IA. Det har desværre medført grove beskyldninger mod os, der sidder i Inatsisartut. Beskyldninger som jeg og Demokraterne ikke kan genkende, og som vi hermed tager skarpt afstand fra.

Folketingsmedlem for IA Aaja Chemnitz Larsen er i seneste udgave af AG ude med grove beskyldninger mod os medlemmer af Inatsisartut. Vi bliver kaldt for en ungdomsklub, og vi bliver beskyldt for at mangle seriøsitet og saglighed.

Hendes udtalelser kommer på baggrund af Sara Olsvigs farvel til politik. I forbindelse hermed sagde Sara Olsvig blandt andet, at hun trak sig fra politik på grund af dårligt politisk miljø og dårligt arbejdsklima i Inatsisartut.

Jeg hverken kan eller skal udtale mig om, hvordan arbejdsklimaet, seriøsiteten, sagligheden og ungdomsklubsmentaliteten er internt hos IA. Det må IA virkelig selv rode med.

Til gengæld kan jeg godt udtale mig om, hvordan det ser ud i Inatsisartut generelt. Min opfattelse er faktisk, at vi respekterer hinanden på tværs af partierne. Vi inviterer hinanden på besøg i partilokalerne, vi griner sammen, vi drikker kaffe sammen og vi har helt generelt et rigtig godt og respektfuldt samarbejde i de forskellige udvalg.

I Inatsisartutsalen synes jeg, at vi har gode og saglige debatter. Naturligvis er vi uenige, og vi giver alle klart udtryk for vores holdninger. Men der er der for mig ikke noget underligt i. Vi er jo valgt ind for forskellige partier med forskellige opfattelser af, hvordan vores samfund skal indrettes. Det kæmper vi naturligvis for, og det kan jeg simpelthen ikke se noget som helst underligt i. Tværtimod ville det da være en falliterklæring, hvis vi ikke kæmpede for vores mærkesager.

Jeg forstår ikke, hvorfor IA har brug for at sværte alle os andre til på den her meget personlige måde. IA må rigtig gerne være kritiske over for vores politik, men at påstå, at vi er useriøse og usaglige og at vi er en ungdomsklub – det synes jeg faktisk er uforskammet, og det er da netop med til at give os politikere et dårligt omdømme i befolkningen. Det synes jeg helt ærligt ikke, at IA kan være bekendt.

Hos Demokraterne holder vi ikke op med at sige vores mening, og vi bliver ved med at kæmpe for at få gennemført vores politik. Det er sådan set det vi er valgt til.

Mvh.
Nivi Olsen
Organisatorisk næstformand og Inatsisartutmedlem

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt