Nyheder

Justus Hansen: Kan Air Greenland overhovedet løfte opgaven i Øst?

Justus Hansen: Kan Air Greenland overhovedet løfte opgaven i Øst?

Author: Demokraatit/19. december 2017/Categories: Nyheder

Rate this article:
No rating
Endnu et år er gået, og endnu en gang må jeg slutte året af med at konstatere, at Air Greenland ikke har kunnet løfte opgaven i Østgrønland. Der er alt for mange mærkelige aflysninger, og det sker alt for ofte, at man ikke kommer afsted eller hjem som planlagt. Det er simpelthen for dårligt, at det altid er passagererne til og fra Østgrønland, der bliver nedprioriteret.

Julen nærmer sig, og vi skal alle til at tilbringe tid med vores kære. Mange af os har børn, der ikke bor i samme by som os selv på grund af studieophold eller lignende. Vi glæder os til at se dem, og til at være sammen med dem i så lang tid som muligt.

Og det er så her, at frustrationerne for alvor begynder. Forsinkelser og nedprioritering af fly til Østkysten betyder, at alle der skal hjem på familiebesøg får et kortere ophold end de havde påregnet. Det er vi mange, der bliver rigtig kede af. Men desværre bliver vi ikke overrasket. Vi har igennem endnu et år bare måttet konstatere, at Air Greenland gang på gang prioriterer deres maskiner til Vestkysten.

Vi ved såmænd godt, at der kan være forsinkelser på grund af vejret. Vi ved også godt, at der kan være tekniske problemer med flyene. Men vi kan med vores egne øjne konstatere, at aflysninger til Østkysten ofte skyldes, at Østkysten bliver nedprioriteret i forhold til Vestkysten. Vi kan med vores egne år se, at der lander maskiner fra Air Iceland i Kulusuk på tidspunkter, hvor Air Greenland ikke ser sig i stand til at flyve eller hvor deres fly er blevet prioriteret til andre byer.

Det er frustrerende. Og især her til jul, hvor vi nu endnu en gang kommer til at tilbringe færre dage med vores familiemedlemmer, fordi Air Greenland ikke er i stand til at løfte sin opgave på ordentlig vis.


Mvh.
Justus Hansen
Demokraatit

Number of views (193)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.