Nyheder

Vi bliver nødt til at lave handleplaner!

Vi bliver nødt til at lave handleplaner!

Author: Demokraatit/16. marts 2017/Categories: Nyheder

Rate this article:
5.0
Jeg mener at Qaasutsup kommunia virkelig har omsorgsvigtet her. Vi har desværre tabt en masse unge mennesker, som ikke kommer videre fra folkeskolen fordi kommunen har fejlet og det skal vi have rettet op på nu.

De unge mennesker som ikke kommer videre efter endt folkeskole er virkelig blevet omsorgsvigtet. Og det skal vi have rettet op på nu. Jeg mener vi skal have skabt handleplaner og gjort en indsat nu og det er præcis sådanne udfordringer og arbejder jeg ønsker at løse når jeg kommer ind i kommunalbestyrelsen. Vores børn og unge er ikke tjent med dette.

Alle de kortsigtet lappeløsninger der i dag er fremgangsmåden i Qaasuistup kommunia skal have en stopper nu. Vi bliver simpelthen nødt til at se fremad og langsigtet, hvis vi skal have løst vores og landet største udfordring, folkeskolen, som er fundamentet for fremtiden. Alla de lappeløsninger, løser ikke problemet, der er dyrt for samfundet og den der betaler den højeste pris er barnet. 

Jeg mener vi skal gøre noget for de unge, som i dag ikke er kommet videre efter endt folkeskole, men jeg mener også vi har pligt til at spørge os selv om, hvorfor er vi nået hertil? Hvordan er det gået til? Hvad er grunden til, at de unge ikke kommer videre?
Vi mener problemet skal løses, vi fra Demokraatit mener at tidligt indsat blandt andet er løsningen på udfordringen.

Vi bliver nødt til at gå tilbage og se på folkeskolen, her bliver vi nødt til at slå hul på bylden og få ordnet problemerne hvor de starter. Vi har en pligt til at gøre noget for vores børn, vi bliver nødt til at skabe bedre rammer for folkeskolerne, vi har en pligt til at skabe en lys fremtid for børn og unge. 


Vi mener nogle af løsningerne er oprettelser af familieklasser, ansættelse af ressourcepersoner, som kan hjælpe børn med problemer fra dag 1 af. Vi må også erkende, at det er svært at skaffe lære ude i de mindre byer og bygder, derfor må vi tænke nyt og anderledes og skabe rejsende lære til disse bosteder. Jeg mener at børnene i bygderne bør blive hjemme i trygge rammer i længere tid, mens de stadig er børn. 

Jeg vil påpege, at vi politikere og lærere ikke alene kan løfte opgaven. Hvis vi skal løse dette, så skal vi have forældrene med. Forældre bliver nødt til at støtte op om barnet i skolen, igennem lektier og vise interesse for barnets skolegang. Hvis vi løfter dette samlet, kan vi opnå en masse. 

Mvh.
Lena Ravn Davidsen
Kandidat for Demokraterne i Qaasuitsup Kommunia


Number of views (1199)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.